Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Daysoft UV 58

Daysoft
Daysoftin piilolinssit olivat kiinnostavimmat tarjolla olevista malleista.
Ainaan hinta ei huimannut ja aiemmin mainitut Dk arvo joukon paras. Jo ensimm√§isen√§ p√§iv√§n√§ k√§vi ilmi ettei linssit sopineet ollenkaan. Parin tunnin j√§lkeen oikeaan silm√§√§n n√§k√∂ alkoi ajoittain h√§iriinty√§. Jostain syyst√§ Daysoftin linssi ei mukaudu toiseen silm√§ni pintaan ja alkaa hieman ’rypisty√§’. V√§h√§inenkin poikkeama piilolinssin pinnassa aiheuttaa n√§√∂n v√§√§ristymist√§ ja n√§k√∂kent√§n sivuilla heijastumisia. Linssin kaarevuus ja halkaisija ovat identtiset esim. Softlensin kanssa. Siksi on kummallista ettei linssi sovi silm√§√§ni.

Linssit ovat pienissä metalli-liuskoissa joita on hiukan vaikeampi käsitellä kun muiden valmistajien liuskoja. Linssit ovat myös värittömiä, joten oikean puolen löytäminen on lähes mahdotonta.Oikeastaan muuta positiivista ei Daysoftista löydy kun ohut tuotepakkaus joka mahtuu postiluukusta (linssejä ei siten joudu hakemaan postista).

Jätä vastaus