Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Air Optics

Optikolla ei ollut huomauttamista silmieni tilasta, testirupeaman toinen osio voi lähteä käyntiin. Optikon tarkastuksessa käynti ei maksanut mitään koska käytettävä tuote ostettiin samalla.

Ensimmäisenä testiin valitsin Ciba Visionin Air Optixin. Tuote on ns. kuuden päivän yötäpäivää kuukausilinssi. Linssi vaikuttaa ulkoisesti täysin samanlaiselta kun kertakäyttölinssit. Jopa linssin paksuus on samaa luokkaa paksumpien kertakäyttölinssien kanssa, joten siitä ei hapenläpäisykyky ole kiinni. Nimenomaan hyvä hapenläpäisykyky mahdollistaa linssien pitämisen yön yli.

V√§syneisyytt√§ ei silmiss√§ tuntunut pitk√§nk√§√§n p√§iv√§n j√§lkeen. Monet testatut kertak√§ytt√∂linssit olisivat illalla jo tuntuneet raskailta silmiss√§. Ensimm√§isen√§ iltana arvelutti j√§tt√§√§ piilolasit silmiin, mutta tunne oli kuin el√§isi ”laseitta”.

Jätä vastaus