Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Arviota Air Optics kuukausilinssistä

Viikon kokeilun perusteella voin todellakin suositella Air Optics kuukausilinssiä kertakäyttölinssejä käyttäville. Pitkääkään päivää päätteen ääressä ollessa silmät eivät väsy kuten lähes aina kertakäyttölinssejä käytettäessä käy. Linssit _voi_ todellakin unohtaa illalla silmiin, ja herätä ilman punaisia ja rähmäisiä silmiä. Muutamana iltana on silmissä tuntunut väsyneisyyttä, jolloin olen pitänyt linssit puhdistuskotelossa yön yli.

Puhdistusnesteen ostaminen nostaa hiukan kuukausilinssien hintaa, mutta verrattuna kertakäyttölinssien 30e kuukausihintaan, kyseisissä linsseissä päästään jopa 15e hintaluokkaan.

2 vastausta artikkeliin “Arviota Air Optics kuukausilinssist√§”

  1. Heli kirjoittaa:

    Kauankohan noita pystyy pitämään putkeen?

  2. admin kirjoittaa:

    Optikko neuvoo jokaista silmien kunnon mukaan, mutta alussa ei viidenk√§√§n p√§iv√§n ’putki’ tuntunut silmiss√§. Oman kokemuksen perusteella linssi kuitenkin menett√§√§ t√§m√§n ominaisuuden muutaman viikon k√§yt√∂n j√§lkeen ja on parempi puhdistaa ne p√§ivitt√§in..

Jätä vastaus