Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Bausch & Lomb Soflens 38

Seuraavana testissä on B&L Soflens 38. Linssiä mainostetaan erikoisohuena ja sellaiselta se vaikuttaakin. Vaikka linssi muistuttaakin jo päivälinssiä, ei sen käsittelyssä ole ongelmia. Jotkuthan päivälinssit ovat niin kalvomaisia että niiden asettelu sormen päähän tuottaa vikeuksia.

Soflens 38 tuntuu silmässä ihan hyvältä. Pitkänkään näyttöpäätetyöpäivän jälkeen ei tule tunnetta että silmissä on muovilinssi. Tämä kielii hyvästä hapenläpäisykyvystä. Linssi pysyy myös pitkään tasalaatuisena, joten proteiinin muodostus linssin pinnalle on vähäistä. Jokin kuitenkin linssien muotoilussa aiheuttaa sen että käyttökokemus ei ole paras mahdollinen. Linssiä on jopa kolmea eri kaarevuutta joten ehkä näiden testaus toisi Softlens 38 linssille kiitettävän arvosanan.

Jätä vastaus