Tietoa laser silmleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Tarkastus silmälääkärillä

Kävin silmälääkärillä (kannattaa näköjään opiskella silmälääkäriksi, heillä on yksityiselläkin monen kuukauden jonot! Vinkkinä muuten että kannattaa soitella peruutuspaikkoja..) tarkastuttamassa silmän pinnan ja -paineen, eikä moitittavaa löytynyt (edes silmäluomista). Kysyin mahdollisuuksia silmälasien korvaajaksi ja hän hiukan yllättäen suositteli laser-leikkausta, omalla riskillä tietysti..

Silmälääkärit tuntuvat vieroksuvan jatkuvakäyttöisiä linssejä, eli näitä jotka voi pitää kuukauden putkeen. Itselläni tuli ensimmäiseksi mieleen hankkia nämä, mutta silmälääkärin vakuuttelu muutti mielen. Laser leikkaus ei 2500e hintalapulla houkuttanut joten päätin hankkia kertakäyttöiset piilolasit.

Itselläni hajataitteisuutta on 0.80 kummassakin silmässä.
Tämä on kuitenkin sen verran vähän ettei toorisia piilolaseja välttämättä tarvita, ne ovat nimittäin huomattavasti kalliimpia 🙂

Yksi vastaus artikkeliin “Tarkastus silmälääkärillä”

  1. Mikko S kirjoittaa:

    Jännää että silmälääkäri suosittelee laser-leikkausta, tarkoittaako se että piilolasit ovat haitalliset vai että leikkaukset tuottavat paremman tuloksen?

Jätä vastaus