Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Mistä piilolinssit?

Silmälääkärin reseptillä varustettuna menin optikkoliikkeeseen jossa oli aikaisemmat tietoni. Ihmetyksekseni he eivät myyneet edellisen optikkoreseptin mukaisia linssejä, vaan uusi tarkastus olisi pitänyt tehdä jos aikaisemmasta on kulunut puoli vuotta. Myöskään silmälääkärin tarkastuksesta ei ollut mitään hyötyä. Odotusaikaa olis tullut taas vähintään viikon.

’Tarkastusmaksu’ ja tuotteiden korkeammat hinnat optikkoliikkess√§ eiv√§t houkutelleet joten netist√§ hakusanaksi ’piilolasit’ (Google korjaa tietysti hakusanaksi piilolinssit). Markkinoita n√§ytt√§√§ olevan koska hakutulos tuottaa heti varteenotettavat Suomessa toimivat v√§hitt√§ismyyj√§t:
www.instru.fi
www.nissen.fi
www.lensway.fi
www.netlens.fi
www.yourlenses.fi
www.piilolinssimyynti.com
www.piilolinssitilaus.fi
www.nordiclenses.com
www.lenses4net.fi

Pikaisen kilpailutuksen jälkeen Lensway vakuutti nopealla toimitusajalla (2pva), eikä ulkomaisten kauppojen hinnoissakaan ollut juuri eroa. Nettikaupassa riittää vahvistus että optikon resepti on voimassa. Mielestäni silmälääkärin tarkastus ja vanha optikon resepti riittää tähän omalta osaltani. Linssit saapuvat postiluukusta luvatussa kahdessa päivässä ja pääsen taas tuttuun linssien asetusrutiiniin aamuisin.

Yksi vastaus artikkeliin “Mist√§ piilolinssit?”

  1. Minna kirjoittaa:

    Itekin ostanut Lenwaysta monet kerrat, taitaa olla ainoa jolla on Suomessa varasto ja siksi pystyvät nopeasti toimittamaan.

Jätä vastaus