Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

1-Day Acuvue Moist

Acuvue
Seuraavaksi testissä markkinoiden kallein paivälinssi, 1-Day Acuvue Moist. Ainakin pakkaustekniikassa ei ole säästelty, linssit kun tulevat yksittäispakkauksena liuskojen sijaan. Käyttökokemus ei hirveästi eroa Softlensin tuotteesta. Pakkaus ei välttämättä ole edes parempi, Softlensin linssikupeissa oli kupera pohja jolloin linssi oli aina oikein päin kotelossa. Acuvuessa joutui muutaman kerran hakemaan linssin oikeaa puolta, jolloin pakostikin siihen tarttuu sormista likaa. Tämä tarkoittaa epämiellyttävää roskan tunnetta silmässä muutaman minuutin linssin paikalleenlaiton jälkeen. Tämä on mielestäni ärsyttävintä mitä tapahtuu piilolasien käytössä. Ikävintä on tietysti nukahtaa piilarit päässä.

Käytössä Acuvue oli moitteeton, koko päivän käytön jälkeenään ei tullut mieleen että piilarit pitäsi saada pois.

Jätä vastaus