Tietoa laser silmšleikkaus operaatiosta ja piilolaseista.
Blogi

Biomedics Oneday

Biomedics
Kolmantena testipiilarina on Ocular Sciences yhtiön Biomedics Oneday. Linsseissä on samanlaiset liuskapaketit kun Softlensissa. Metallipaperi on kuitenkin hiukan paksumpaa joka tarkoitti heti ensimmäisen paketin avaamisessa haavan sormeen. Lisäksi muovikotelossa ei ole Softlensin paketin kuperaa pohjaa. Tämä tarkoittaa väistämättä linssin kääntelyä oikeaa puolta hakiessa. Verta vuotavasta haavasta ja linssien kääntelystä tulleiden epäpuhtauksien aiheuttama silmien ärstytys eivät vakuuttaneet testaajaa.

Yksi vastaus artikkeliin “Biomedics Oneday”

  1. Jari kirjoittaa:

    N√§it√§ myyd√§√§n optikkoliikkeiss√§kin nimill√§ Eye-Q Oneday¬ģ (Synsam) ja Bioflex 1-day, hinta tosin eri luokkaa kun netiss√§!

Jätä vastaus